top of page

Ons verhaal

Met Goya willen wij onze passie voor koffie en Argentinië delen met de Gentenaar.

Vol moed en met veel ‘goesting’ zijn wij aan dit avontuur begonnen. Martin is geboren en getogen in de Argentijnse stad Goya en 11 jaar geleden in België neergestreken. In 2019 heeft hij de coffee truck opgestart om van zijn passie voor koffie en Argentijns gebak zijn beroep te maken.

Keri ontwikkelde een voorliefde voor Latijns-Amerika en hun eetcultuur tijdens een uitwisseling in Paraguay in 2011. Bijna 6 jaar geleden leerden wij elkaar kennen. Sindsdien is onze liefde voor Argentinië enkel gegroeid.

In 2020 vonden wij samen het perfecte pand om onze grote droom te verwezenlijken en als aanvulling op de coffee truck onze eigen coffee shop te openen. Zo hopen wij jullie nog meer te betrekken in ons verhaal en onze liefde voor koffie en Argentinië verder te delen.

Leuk weetje!

Martin’s Argentijnse roots en voorliefde voor koffie zitten ook verweven in ons logo. De grote boom in het logo kan je terugvinden op het stadsplein van Goya. De bladeren van de boom hebben de vorm van koffiebonen en leggen zo de nadruk op onze (heerlijke) specialty coffee.

bottom of page